Vanaf 19 december is de single My Main Girl van MainStreet beschikbaar als DLC voor Just Dance 2014. Voor het nummer is er een speciale choreografie bedacht volledig in Just Dance-stijl.
Ook zijn er visuals van MainStreet en lyrics van My Main Girl in de DLC van Just Dance 2014 toegevoegd zodat het een complete MainStreet beleving is. Alle fans kunnen dus nu niet alleen dansen op hitsongs van o.a. One Direction, Katy Perry, Lady Gaga, Robin Thicke of David Guetta, maar ook op My Main Girl van MainStreet.Drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux:

“Het is voor de allereerste keer dat een Nederlandse groep in een Ubisoft game gedigitaliseerd wordt. Nu kan iedereen samen dansen met Mainstreet.”

Thijs Mantel, head of communications & media relations Universal Music:

“Universal Music is trots dat Mainstreet met hun single ‘My Main Girl’ als eerste Nederlandse act een plekje in Just dance heeft. Het bewijst dat er steeds meer verschillende platformen ontstaan voor artiesten om een rol in te spelen. Voor de fans de ideale manier om te genieten van de muziek en zelf mee te doen.”

De downloadable content kost € 2,99 en is te downloaden via: Nintendo E-shop, Xbox Live & PlayStation Network.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.