Sommige games worden wel eens uitgemolken maar in Professional Farmer 2014 ga je zelf aan het melken, *badum-tish*. Flauwe grap. Wat je wel doet is je akkers onderhouden en je oogsten binnen halen.
Eind november zal de game voor 19,99 Euro naar de PC komen. Naast John Deere werktuigen kun je ook aan de slag gaan met merken als Lindner, Horsch, Rauch, Zunhammer en Krampe.Over het spel:Professional Farmer: Het allerbeste op boerderijgebied! Een idyllische boerderij te midden van uitnodigende & braakliggende landschappen in schitterende Europese omgevingen wacht op alle fans van boerderijsimulators. Op je eigen bedrijf voer jij de dagelijkse taken en uitdagingen van een echte professional uit: de productie van voedsel/duurzame grondstoffen en de levering van ecoproducten moeten allemaal worden aangestuurd. Er moet op akkers worden gewerkt en voor boerderijdieren worden gezorgd. De dynamiek van de boerderij maakt het hele spel super realistischer en uitdagend!

  • Nieuw: het spel is volledig Nederlandstalig
  • Voor het eerst in de wereld van boerderijsimulators is er sprake van vier seizoenen. De spelers moeten zich aanpassen aan de omstandigheden in de verschillende jaargetijden.
  • Meer dan 40 originele tractors en machines van bekende merken met authentiek rijgedrag.
  • Campagnemodus bevat meer dan 40 missies en heeft een lange speelduur!
  • Diverse extra missies

!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.