De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Dead Island (Game of the Year Edition)
Releasedatum: 5 september 2011Genre: Actie, RPGPublisher: Deep SilverPlatform: PCGezien bij: Steam voor €19,99Een ontspannen feestvakantie op een subtropisch eiland. Het klinkt als een buitenkansje, maar het pakt uit als een ware nachtmerrie. Een uitbraak van zombies houd huis op het eiland Banoi. De vier hoofdpersonages hebben allemaal hun eigen redenen om op dit eiland te zijn. Maar ze zullen hun belangen opzij moeten zetten om hun eigen leven te redden tussen duizenden zombies. Je blijkt één voordeel te hebben op de rest van de mensen op het eiland, jij bent immuun voor beten van zombies. Dat betekent echter niet dat je niet dood kan gaan, dus pas goed op!Deze Game of the Year Edition bevat:- De game Dead Island- Bloodbath Arena DLC- Ryder White DLC- Blauwprint “The Ripper”-wapen


Haal deze game in huis als je het leuk vindt om te zoeken en onderzoeken en niet vies bent van het afmaken van zombies. Zeker als je de game nog niet in je bezit hebt is dit een mooie kans om de game inclusief alle extra’s aan te schaffen. Sla deze game over als je als je niet tegen bloed kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.