TOP10: Hippe halloweenkostuums

Hoewel veel mensen uit Noord- en Noord-West Nederland keihard blijven volhouden aan 11 november Sint Maarten, neemt Halloween steeds serieuzere vormen aan in ons land. Welke videogame halloweenkostuums zijn het allervetst?10. Minecraft
Hij is erg simpel, maar soms heb je last-minute een outfit nodig en dan is deze pixelberg natuurlijk lekker makkelijk om na te maken. En trouwens, je hebt je uren wel nodig om in Minecraft zelf te steken, niet in zo’n kostuum voor de echte wereld.

9. Katamari
Het leukste aan deze outfit is dat er een prop bij zit (wat je op zijn Engels en op zijn Nederlands kunt opvatten). De ronde bal ziet er heel grappig uit met die sok erop en dan heb je tenminste iets om met je handen te doen als je op een feestje bent.

8. PaRappa
Oke, deze chick heeft ballen. Het is een heel schattig hondje, maar toch weet zij hem een soort van stoer te maken. We zijn benieuwd of ze ook zo ritmisch is en goed kan rappen als het gamepersonage dat ze voorstelt. Maar je weet wat ze zeggen: You gotta believe!

7. Piranha Plant
Heel hip is deze niet, maar wel heel retro en dat kunnen we hier op de Female-Gamers-redactie erg waarderen. Hoewel Piranha Plants ons geregeld het leven zuur hebben gemaakt in zo’n beetje alle Mario-games die tot nu toe zijn verschenen, is het wel een van de grappigste minions die je een game tegenkomt. Het pak kostte waarschijnlijk dagen om te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn.

6. Samus Aran
Ze is een hele stoere vrouw en doet het altijd goed op gekostumeerde feestjes. Toch is het niet makkelijk om als Samus Aran verkleed te gaan, want in de outfit gaan heel wat uurtjes zitten. Als je er vervolgens zo sexy uitziet als deze dame hierboven, dan zijn die uurtjes dat natuurlijk meer dan waard.

5. Mario & Luigi
Halloween is langs de deuren gaan en Trick or Treat gillen voor snoep. Dat zouden wij als volwassenen nog steeds wel doen, maar het gaat natuurlijk om de kinderen. Het allerschattigste is natuurlijk om de deur open te doen en deze twee voor je te zien staan. Ze hoeven van ons dan niets meer te zeggen: Aaaw, neem al ons snoep maar!

4. Megaman
Als je dacht dat Mario en Luigi van hierboven uiterst schattig waren, think again. Deze Megaman is namelijk nog veel liever. Het is een kostuum dat je niet aan moet trekken als je dik bent, want dan komt het niet helemaal over. Zo’n mooi slank kindje draagt hem helemaal fantastisch. Die beentjes!

3. World of Warcraft
Deze is juist wat griezeliger, maar wel overtuigend. Deze stoere man heeft voor een iets minder zoetsappig kostuum gekozen en is een soort Orc uit World of Warcraft. We zijn heel benieuwd hoe zijn personage in de game eruit ziet, want dit is al erg indrukwekkend.

2. Assassin’s Creed
Een van de meest gecosplayde gamepersonages zijn de heren en dame in Assassin’s Creed. We hadden nu met een knappe gast kunnen aankomen, maar deze dame is natuurlijk net even wat beter. En een goed voorbeeld van waarom de volgende console AC gewoon een vrouw als hoofdpersonage zou moeten hebben.

1. LEGO Batman en Robin
Misschien is het de LEGO Marvel Super Heroes-koorts die is toegeslagen, maar deze DC-personages van LEGO zien er zo aandoenlijk uit dat ze de eerste plek dik verdiend hebben. Het leuke van deze kostuums is dat ze er niet te gelikt uitzien, maar er wel overduidelijk heel veel moeite in is gestoken. We zijn wel benieuwd of de mensen wel een beetje iets kunnen zien in die pakken..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.