De nieuwe Android console M.O.J.O. van Mad Catz heeft een releasedatum en prijs gekregen. De Android console zal in gelimiteerde hoeveelheden op 10 december 2013 worden gelanceerd.

Darren Ricardson, directeur en CEO van Mad Catz interactive, Inc:

“De M.O.J.O. Micro-console voor Android heeft zeer veel interesse gewekt vanwege haar hoge kwaliteit hardware, open software platform en het brede scala aan accessoires. M.O.J.O. is het centrale element in ons GameSmart mobile initiative, het brengt de core gaming ervaring naar het mobiele platform. M.O.J.O. is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de GameSmart controllers, muizen, toetsenborden en hoofdtelefoons van Mad Catz.”

Met M.O.J.O. kan je al je favo mobiele games in 1080p HD-weergave spelen. Games, films, muziek, met M.O.J.O. kan je ze van Android naar het grote scherm halen. Het open platform biedt alle vrijheid om op Google Play, TegraZone en andere winkels uit duizenden titels te kiezen zonder ze ooit opnieuw te hoeven kopen.

  • Mini-box, Mega-Gaming – Speel je favoriete mobiele games op een volledig nieuw niveau met M.O.J.O.! Dit kleine apparaat bezit de kracht om Android-gamingervaring van consolekwaliteit naar je HDTV te sturen. Hoor het zware gedreun van veldslagen of de fluisterende wind overduidelijk met volledige ondersteuning voor 5.1-kanaals surround-geluid. Voeg daaraan nog het gebruiksgemak van de C.T.R.L.R toe en je hebt het ideale, veelzijdige pakket om thuis en onderweg te gamen.
  • Comfort en controle – M.O.J.O. wordt geleverd met een draadloze GameSmart C.T.R.L.R-gamepad voor maximale controle over games en apps. Zo kun je overal spelen met de vertrouwde besturing van de controllers zoals je die van spelcomputers kent. C.T.R.L.R biedt drie verschillende speelmodi en nog betere mobiliteit voor waar je ook speelt. Functies van de draadloze C.T.R.L.R-gamepad zijn onder meer: slimme bluetooth, mediatoetsen, muismodus en reisclip.
  • Eindeloze opties voor vermaak – Genoeg van snoepjes fijnstampen of vogels afschieten? Geen probleem! Je wisselt net zo gemakkelijk tussen entertainmentopties als tussen je apps. Kijk een film op Netflix, volg je favoriete series op Hulu, tweet over hoe gaaf M.O.J.O. is of relax met wat lekkere muziek. M.O.J.O. is je ultieme gaming- en mediacentrum!
  • Slim werken en spelen met Gamesmart – GameSmart draait helemaal om innovatie en mobiel gamen. M.O.J.O. is onmisbaar om je hele mobiele wereld tot leven te brengen. De GameSmart-suite zorgt voor sneller, gevoeliger gamen en is voorzien van geavanceerde gamingapparaten om je de ultieme speelervaring te bieden. Je traint je reflexen dankzij de verbeterde controle en precisie. De meeste accessoires zijn bovendien voorzien van Bluetooth zodat je je overal vrij kunt bewegen.
  • Gamen waar je maar wilt – Met M.O.J.O. ben je vrij om te spelen waar je wilt! Hij is voorzien van volledige wifi- en Bluetooth v4.0-functionaliteit voor een probleemloze verbinding met je draadloze netwerk. Laat die kabels maar achterwege en speel in alle vrijheid!

Bevestigde productspecificaties:– NVIDIA Tegra 4 T40S 1.8GHz Processor.- 16GB Interne opslagruimte.- 2GB RAM.- Android 4.2.2 (Jelly Bean) .- Voor geïnstalleerd Google Play en NVIDIA TegraZone Apps.- Wi-Fi b/g/n Support.- Bluetooth v2.1 + 4.0 Support.- USB 3.0 Poort.- USB 2.0 Poort.- MicroSD Flash Slot voor SDXC cards tot 128GB.- HDMI Out.- 3.5mm Headphone Ingang.- 100Mbit Ethernet Socket.En dan natuurlijk, de prijs! De M.O.J.O. zal voor € 249,99 over de toonbank gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.