De game Injustice: Gods Among Us zal ook aan de lijst met games toegevoegd worden van PlayStation 3 games die met kortingscode op de PlayStation 4 gekocht kunnen worden.
Het PlayStation 4 digitale upgrade programma laat je (in een bepaalde periode) games voor de PlayStation 3 kopen, die ook naar de PlayStation 4 komen. Bij de PlayStation 3 game zit dan een code bijgevoegd. Zodra de PlayStation 4 er is kan je je PlayStation 3 game in de PlayStation 4 doen, en de code invullen. Hiermee kan je de PlayStation 4 game met korting kopen. Als je de game digitaal gekocht hebt zal PlayStation Network automatisch de korting verrekenen. Andere games die met het PlayStation 4 upgrade programma meedoen zijn:

  • Call of Duty: Ghosts
  • Battlefield 4
  • Assassin’s Creed 4
  • NBA 2K14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.