Het houdt niet op met de horror en halloween in gameland. De Treehouse of Horror is een update voor The Simpsons: Tapped Out op je mobiel of tablet. Deze update is vanaf nu gratis te verkrijgen.
De scenarioschrijvers van de tv serie heeft samen met EA deze horror update geschreven. Red Springfield van klopgeesten, spoken en gremlins.

De Treehouse of Horror-update bevat:
– Nieuwe personages: Ga ‘s nachts op jacht met Count Burns, leer kinderen bakken met Suzanne the Witch of help Maude Flanders wraak te nemen op Homer.- Nieuwe gebouwen: Kijk wat de toekomst in petto heeft in de Gypsy Fortune Teller Shop, klim naar de top van King Homer’s Skyscraper, geniet van heilige donuts in de First Church of Lard Lad, relax in het summum van moorddadige hi tech-architectuur in het Ultrahouse 2 en nog veel meer. -Nieuwe attractie: Twirl ‘n’ Hurl is een spannende nieuwe attractie in Krustyland. Verzamel genoeg GOO en schiet je gasten de lucht in met de attractie van Kang en Kodos. Zo kunnen ze nog een keer van hun lunch genieten.- Nieuwe decoraties: Als je nog niet helemaal in Halloween-stemming bent door al die geesten, spoken en gremlins, zijn er ook nog allerlei angstaanjagende decoraties die zorgen voor de juiste sfeer en je Conform-O-Meter verhogen. – Nieuwe opdrachten: Vinden de geesten eindelijk rust? Overleeft het stadje de invasie van spoken en gremlins? Vindt Booberella eindelijk werk? Kun jij genoeg GOO verzamelen om alle prijzen te winnen?Vorig jaar werd de horror update bijna 7 miljoen keer gedownload. Dit is toch wel succesvol te noemen.Download jouw versie via de Appstore of Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.