Op de mainstage van Firstlook werden regelmatig demofilmpjes getoond. Onder andere Killzone Shadow Fall kwam langs en die vond ik wel het vermelden waard.
Hoewel ik de eerdere delen niet gespeeld heb, trok deze demo wel mijn aandacht. De game start 30 jaar na het moment waar het vorige deel geëindigd is. Planeet Helghan is een grote ruïne. Inwoners van Helghan mogen zich vestigen op de planeet Vekta. Maar ook hier wordt het geen peis en vreë. De Helghast vechten voor hun recht om te bestaan, terwijl de Vektans vechten om te overleven.


De graphics zijn werkelijk adembenemend. Er gebeurt echt heel veel om je heen, dus tactiek en strategie zijn niet onbelangrijk. Deze game zal tevens een multiplayer modus hebben. Killzone: Shadow Fall zal op 29 november alleen uitkomen voor de PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.