Svenja en Diana zijn op zaterdag beiden naar Firstlook gegaan. De eerste stand die gecheckt werd was die van Call of Duty Ghosts.

Diana: Ik vond het heel spannend, omdat ik Call of Duty nog nooit gespeeld had. En dan ook meteen de multiplayer modus. Die sla ik normaal over bij games. De trailer in het begin beloofde mooie beelden en dat wordt zeker waargemaakt. Verder is het zoals een multiplayer van een first person shooter moet zijn. Lekker veel wapens, rondrennen en zorgen dat je niet geraakt wordt. Ik ben wel heel benieuwd naar de singleplayer modus, want het zag er wel heel mooi uit en het speelde erg prettig.


Svenja: Eerste dag Firstlook met voor het eerst in Nederland de PlayStation 4 en Xbox One. En waar ga ik als eerste op af? Juist, Call of Duty: Ghosts. Vorig jaar heb ik namelijk 3 uur in de rij gestaan om Call of Duty: Black Ops 2 te mogen proberen en dat was ik dit jaar niet van plan. Deze keer heb ik dan ook maar 10 minuten hoeven te wachten voordat we naar binnen mochten, waar we net zoals vorig jaar eerst een filmpje te zien kregen voordat we mochten spelen. Het eerste wat me opviel toen we aankwamen in de ruimte waar je kon spelen waren de Xbox One controllers, ohh yes! Eindelijk de kans om de controllers zelf uit te proberen. Daarna viel me op dat er veel meer plaats was om te gamen. Na even te hebben gewacht was het onze buurt om aan te schuiven en samen met Diana en onze redactie collega´s van Cobern-Gaming gingen we zitten aan een lange rij beeldschermen waar we de kans kregen om een potje Domination te gaan spelen. Ergens vond ik het wel jammer dat ik niet de kans kreeg om bijvoorbeeld Cranked te spelen, maar je kan natuurlijk niet alles krijgen wat je wilt. Zelf vond ik de multiplayer heel erg fijn om te spelen, de wapens zijn wel heel erg wennen en het feit dat er opeens ook vrouwelijke soldaten in de multiplayer meespelen is even een verandering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.