Dying Light wenst alle gamers een Happy Halloween. De zombie survival game van Warner Bros. Interactive komt in 2014 naar de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, en PC.
Probeer te overleven in de open wereld van Dying Light. Met een dag en nacht cyclus en de grootste vijanden die ‘s nachts uit hun holen kruipen, wordt de zoektocht naar een schuilplek voor de nacht des te belangrijker. Dying Light wordt gemaakt door Techland (de makers van Dead Island) en gooien je in een stad waar je uit de handen van hordes zombies moet blijven. Voor de mensen die de screenshots nog niet gezien hebben, deze kun je hieronder bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.