Als jouw Sims straks naar de toekomst reizen, komen ze terecht in een Utopia, een Dystopia of een gewone toekomst?? Afgelopen donderdag was er een broadcast met Brittany en Lauren die vertelden hoe je de toekomst kan veranderen.

In een demo die je tijdens deze broadcast kon bewonderen kon je de Sims zien die al eerder bij een demo werden geintroduceerd. Toen kon je kennis maken met verschillende items, maar in deze broadcast werden we meegenomen naar een Dystopia.

Als je Sims namelijk besluiten de boel lekker te vervuilen, dan heeft dat zeker invloed op de toekomst. Als je dan teleporteert naar de toekomst kom je terecht in een nieuwe buurt die niet zulke mooie groene bomen heeft en beschikt over een grauwe lucht. Of dit een fijne buurt zal zijn voor je nieuwe huisdieren soort Sprites is maar net de vraag. Hoewel het holografische beesten zijn zullen ze vast niet vaak uitgelaten hoeven worden.

Overal liggen stapels met rotzooi en lopen er, leuk voor de verzamelaars, veel nieuwe soorten beestjes die je dus kan verzamelen. Maar deze kunnen je Sims ook eten.. In de stapels met rommel kan je voorwerpen vinden en uiteindelijk een nieuwe tuinkabouter maken. Maar je kan ook met een machine robots maken, deze kan je vaardigheden meegeven, maar daar moet je wel objecten voor vinden om dit mogelijk te maken. Handig om je huis schoon te maken. Omdat deze Dystopia zo uit balans is door alle vervuiling kan je meteoorinslagen verwachten en zie je op een open veld gaten in de grond. Je kan er naar kijken, maar zoals in het filmpje te zien was kan je Sim er ook inspringen. Dat je er met een groene gloed uit komt is niet heel gezond.

Uiteindelijk is het dus aan jou om in je huidige wereld te kijken hoe je de boel wilt beheren. Ga je voor lief leuk en aardig, dan is een Utopia eerder een toekomstbeeld dan de hierboven beschreven Dystopia, de derde optie wordt nog even in het midden gelaten. Uiteindelijk kan je zoveel heen en weer reizen als je maar wilt en kan je ook een nieuw leven starten in de toekomst, een baan nemen, trouwen, kinderen krijgen. Ook kinderen kunnen reizen, mits er een volwassene meegaat. Maar ook de kinderen die in de toekomst zijn geboren kunnen mee naar het verleden reizen.

Het laadscherm dat je naar de toekomst van je Sims brengt is ook een hele nieuwe feature. Je kan door te klikken op items die je ziet levenspunten verdienen voor je Sims. Dus nu zit je niet nutteloos te wachten tot je nieuwe buurt eindelijk is opgestart.

Vanaf 24 oktober komt deze Sims 3 uitbreiding uitv oor de PC en MAC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.