Vind jij Disney Infinity ook zo leuk en kun je bijna niet stoppen met spelen? Goed nieuws, want je kunt vanaf vandaag altijd en overal.
Oké, het is niet zo dat je in de trein met je iPad en je Disney figuurtjes verder kan met de game. Wat wel kan is dat je werelden kan maken en bewerken, zoals in de Toy Box. De Toy Box kun je overzetten naar je iPad en bij thuiskomst weer terugplaatsen op je console. Wanneer de iPad versie wordt verbonden met de console versie, zullen er automatisch ook meer attributen, thema’s en accessoires beschikbaar komen.Deze app heeft je het volgende te bieden:· Intuïtief multi-touch besturing voor het bouwen en spelen in de Toy Box.· Meer dan 60 gratis items om jouw eigen Toy Box creaties te bouwen waaronder terreinen, paden, wegen en decoraties.· De mogelijkheid om creaties over te zetten op verschillende platformen om verder te spelen.· Alle items die in de console versie van de Toy Box zijn vrijgespeeld, zullen ook beschikbaar zijn in de app.· Speel gratis met Mr. Incredible. Gebruik web codes die bij de losse figuren te verkrijgen zijn om personages te unlocken of koop personages in de app waarbij je uit meer dan 20 van je favoriete Disney en Disney/Pixar personages kunt kiezen.


Deze app is beschikbaar voor de iPad 2, 3, 4 en iPad Mini en is tot en met 5 oktober gratis te downloaden in de App store.Heb jij nog geen Disney Infinity in huis? Bestel ‘m dan snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.