De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Enslaved – Odyssey to the West Releasedatum: 7 oktober 2010Genre: Action/AdventurePublisher: Namco Platform: PS3, Xbox 360Gezien bij: GameMania voor €9,98Het verhaal speelt zich af in de toekomst, 150 jaar verder dan dat we nu zijn. De natuur eist zijn plaats op aarde terug en overwoekerd alle gebouwen en straten. Jij speelt Monkey die op een slavenschip kennismaakt met Trip. Deze dame wilt terug naar haar dorp, maar vermoedt dit niet in haar eentje te kunnen. Het land is verwoest en gevaarlijk. Ze heeft een band op Monkey’s hoofd geplaatst, zodat ze je in haar macht heeft. Haar dood betekent jouw dood, en als zij overleefd, overleef jij ook. Dit is het begin van een reis vol actie, gevaar en humor.


Haal deze game in huis als je een game wilt spelen die veel uitdaging biedt en tevens veel humor bevat. De personages en het verhaal zijn goed en geloofwaardig uitgewerkt.Sla deze game over als je alleen maar bekende titels wilt spelen en niet met vrouwen wilt gooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.