Call of Duty brengt met de nieuwe game Ghosts niet alleen nieuwe wapens en omgevingen met zich mee. Voor het eerst zal het mogelijk zijn om met een vrouwelijke soldaat de multiplayer mappen te betreden. Hartstikke tof nieuws natuurlijk, maar niet iedereen denkt er zo over.
Het zal voor het eerst mogelijk zijn om in de multiplayer mode van Call of Duty Ghosts een vrouwelijk karakter te kunnen kiezen. Op het internet, waar anders?, zijn de meningen gedeeld over dit heugelijke feit. Het blijkt dat niet iedereen er zo blij mee is, maar wat is er nu mis mee dan dat er een vrouwelijke soldaat in Call of Duty Ghosts zal verschijnen? Er zijn zoveel andere games waar naast een stoere vent een stoere chick staat en ook de nodige klappen uit weet te delen. Maar op de een of andere manier worden (voornamelijk) mannen er helemaal ‘wappie’ van. En dat is ook teug te lezen in een aantal reacties die het nieuws heeft ontvangen.

“Yes I am annoyed and this is a big downside to me. Like I said, most female gamers do not even play COD. Nobody asked for this, except a few feminists and annoying liberals who want to force their beliefs on others.”
“woman and war go together like men and shopping… Just simply no!”
“As long as the main character is not a female I don’t think it would be a big deal. If they want to kill this franchise the should go ahead and put a female lead, would be funny to see the COD franchise fail.”
“We added females in the game to be politically correct. It was to please the 1% of females who actually play this game, so we added totally unrealistic female soldiers, even if there was basically no demand at all for it.”
“There had better be a map called “Kitchen” in the multi-player.”
“And you can play as a woman in CoD Ghosts… But only three weeks out of the month.”

Maar als vrouwelijke gamer zijnde zijn dit allemaal reacties die we al wel eens voorbij hebben zien komen. Het blijft jammer dat de mannen zo denken, gelukkig is er een handjevol mannen die wel positief is over dit nieuws. Daarnaast zul je zien dat er heel erg veel mannen zijn die toch even met de vrouwelijke soldaat door de multiplayer mappen zullen wandelen, gewoon even kijken hoe het is.Bron: sentralgamer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.