Misschien wil jij er nog niet aan denken, maar er zijn redactieleden bij Female-Gamers die al druk doende zijn met kerstvoorbereidingen. Dat betekent ook: verlanglijstjes. Maar, wat verlangen we nu eigenlijk van Nintendo?Diana: Kies je visie en houd je eraan. Nintendo heeft sinds de Wii het imago kinder- en vrouwenconsole gekregen. Vervolgens gaat Nintendo met de Wii U een poging te doen om ook de grafisch grote spellen aan te kunnen bieden. Maar als ik Assassins Creed speel, wil ik dat niet met een Game Pad doen. Nintendo is hartstikke goed in de happy, kleurrijke, vrolijke spellen. Ik denk dat dit hun onderscheidend vermogen is en ik hoop dat ze daar trouw aan blijven.

Laura: Als je de Nintendo Direct van juni terugkijkt, dan zit je eigenlijk naar mijn Nintendo Wishlist te kijken. I want them all! Check Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.