Sommigen halen het maar zelden, het eindgevecht van een game. De allerlaatste en vaak allerzwaarste loodjes. Diana en Laura hebben in dit opzicht allebei een andere mening, maar kiezen wel voor twee van de grootste franchises van Nintendo.
Diana:
Het eindgevecht met Ganon bij Legend of Zelda op de NES. Als je hem eenmaal verslagen had, dan knalde hij uit elkaar in de grootste goorheid die de NES ooit heeft gezien. Een berg rode pixels, meer is het niet, maar wat geweldig.

Laura: Ik denk het gevecht in Super Mario World waarin Bowser in zo’n clown-achtig luchtscheepje rondvliegt. Het is niet zozeer een heel spannend eindgevecht, maar het is er eentje waar ik om de een of andere reden vaak aan denk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.