Voel jij je wel eens aangevallen? Wij wel! Maar wat het leuke aan gamen is, is dat je altijd de tegenaanval kunt inzetten. Zo ook in Nintendo-games. Wat zijn de favoriete aanvalstechnieken van Laura en Diana?Diana: Ik vind de aanvallen bij Kirby’s Adventure erg leuk. Vooral de speciale aanvallen die je eens in de zoveel vind. Mijn favoriete aanval is de sneeuwbal aanval. Dat Kirby veranderd in een sneeuwbal en je rolt dan alle vijanden gewoon omver.

Laura: Ik denk Mario’s groene laarsje, ik vergeet altijd de naam van het laarsje, dus Google is mijn vriend: Kuribo’s Shoe! Hij zit in Mario 3 en hiermee kun je over die happende baby-plantjes lopen. Erg handig. En natuurlijk kun je er ook mee op vijanden stampen, het moet natuurlijk wel om een aanval gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.