Als critici lovend zijn over een game, dan is het moeilijk om hem te weerstaan als je eenmaal voor het schap in de gamewinkel staat. Toch zitten critici er ook best eens naast. Welke game vonden Diana en Laura overgewaardeerd?Diana: Helaas en met pijn in mijn hart moet ik Zelda: Twilight Princess hiervoor selecteren. Wat me door de jaren heen echt is gaan irriteren aan deze serie dat ik iedere keer weer idiote opdrachten voor anderen moet voltooien en ik krijg er niks voor. Waar andere games door de jaren heen een XP/level-up systeem hebben bedacht, blijft Zelda hier achter lopen. En dat is jammer.

Laura: LEGO Star Wars. Ik weet dat het geen Nintendo-only game is, maar ik wil het toch noemen. Ik vind die LEGO-games niet zo boeiend omdat ze heel erg draaien om het vechten en schieten en niet zozeer om het uitzoeken van dingen en verzamelen. Het is vooral actie en ook nog eens hele rommelige actie, dus ik vind die games overschat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.