Een belangrijk deel van de game-ervaring is natuurlijk hoe het speelt, en dat wordt grotendeels bepaald door de besturing. Welke controller daar het beste bij past, daar verschillen de meningen binnen Female-Gamers nog wel eens over. Lees hier wat Diana en Laura vinden.Diana: De allereerste NES controller was gewoon geweldig. Ik betrap me erop dat als ik Wii games uitkies ik altijd hoop dat ik de Remote “sideways” kan gebruiken.

Laura: De Wii U-gamepad natuurlijk, nog nooit was een controller zo veelzijdig. Aan de ene kant is het natuurlijk wel een controller waar je wat voorzichtiger mee moet omspringen dan eerdere controllers, maar ik vind hem toch prachtig om te zien, dat glanzende zwart, dat mooie, kleurrijke schermpje.. Heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.