Sommige mensen hebben de luxe van een werkster, anderen hebben het nog beter en zijn voorzien van een lakei. Diana en Laura bedenken vandaag hoe het zou zijn om een sidekick te hebben, en vooral: wie zou dat dan zijn?Diana: Wario, die lijkt me wel gezellig om mee op het terras te zitten. Wario is niet zozeer slecht, maar heeft gewoon een hekel aan veel dingen. Kunnen we onder het genot van een drankje lekker zeuren over van alles en nog wat.

Laura: Voor in het dagelijks leven zou ik als side-kick wel toad willen hebben. Toad is een lekker proactief figuur die net zo snel handelt als ik, dus ik denk dat wij een goed team zouden vormen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.