Ik hou van leuke PC/laptop gadgets. Vooral als ze mooi, leuk en schattig zijn. En laat G-Cube nou toevallig zulke gadgets hebben. Ik heb voor jullie de Golden Sunset Laser muis mogen testen.


Met uitpakken begon het al leuk, de muis ziet er heel fashionable uit. Zwart met wit en gouden bloemen, een leuk tasje erbij en een oprolbare kabel. Yay! Altijd handig. Qua looks scoort de muis een dikke 10! Maar hoe praktisch is hij?


Op het moment dat ik de muis vast hou en aan de kabel trek, valt me gelijk op dat het mechanisme niet heel erg stevig lijkt. Na twee keer rustig aan de kabels getrokken te hebben begint deze enigszins te haperen. Maar het werkt, mocht je iemand zijn die zijn muis compact mee wil kunnen nemen, compact is de muis zeker.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel goed gelezen had toen ik de muis aanvroeg, mijn eigen muis was stuk gegaan, en geloof me ik mis mijn roze Steelseries Akari muis gigantisch. Anyway, ik vroeg de muis aan en had niet gezien dat het een mini variant was. Nou is dat niet zo erg maar, oeps, mijn hand is te groot. Niet dat ik van die gigantisch grote handen heb hoor, zo klinkt het wel, de muis is gewoon erg klein, ik krijg lichtelijk kramp bij langduriger gebruik.


De muis is een echte eyecatcher, trendy, hip en handig voor in de handtas. Als je hem wilt gaan halen om te gamen geef ik je de tip om een andere muis te halen. Ik denk zelf dat de muis ook een korte levensduur heeft, het kabeltje rolt niet meer zo heel gemakkelijk terug nadat ik hem even gebruikt heb.


Richtprijs van de muis is €19,95 verkrijgbaar in het wit of zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.