De EA persconferentie zit er weer op en natuurlijk waren er een aantal dingen zeker. Zo wisten we van tevoren al dat er een nieuwe Fifa uit zou komen en dat er nog meer over Battlefield zouden horen. Dit zijn nu eenmaal de punten waarop EA scoort.

 
Ditmaal konden ze echter ook pronken met hun Sims 4 aankondiging. Hiermee gingen ze dan ook direct van start. Er waren een aantal Sims fans uitgenodigd. Volgens EA zitten de hardcore Sims fans in Europa, vandaar ook de keuze de game hier aan te kondigen. Nu krijg ik al snel kippenvel als iets wat meer indruk op mij maakt maar ook de trailer van de Sims had dit effect op mij. Tot nu toe het grootste verander puntje binnen de Sims games is het zelf verschuiven van je muren hierdoor is het nu nog makkelijker je huis te maken. Wil je toch graag je kamer verplaatsen naar de andere kant van je huis dan kun je dit gewoon doen ook als hij al helemaal ingericht is.Wat ook een erg leuke feature is, is het aanpassen van je Sim. Dit kun je doen door zelf het lichaam van je Sim te kleien als het ware. Je gaat met de muis over het lichaam en kunt het hiermee heel makkelijk vervormen. Je zou zelfs het loopje van je sim kunnen aanpassen aan de stijl die bij hem of haar past.


EA laat ook weten dat Command & Conquer met nieuwe content komt want hier vroegen de fans al langere tijd om. Dit kondigde EA aan door eerst even een wedstrijdje te spelen: Duitsland tegen Amerika.


Dragon Age: Inquisition is een game waar vele RPG fans op aan het wachten zijn. De game zal weer keuzes bevatten en deze hebben dan weer invloed op je game en verhaal. Ook heeft de keuze van je poppetje invloed op de game en kun je zelfs je eigen agenten ergens op afsturen.


Plants vs zombies 2: it’s about time. In 5 dagen meer dan 16 miljoen keer gedownload. Far future word de eerste extra content. Ook willen ze de game naar de Next Gen hebben maar eerst komt Garden Warfare eraan. Je kunt als verschillende zombies spelen zoals Soldier, Allstar, Engineer en Scientist. Je kan de game in Sandbox mode of Boss Mode spelen. Design levels voor andere spelers, hierin bepaal je onder andere hoeveel zombies en waar ze vandaan komen. Zombox, Zomtech alleen voor de Xbox One. Begin voorjaar 2014 Xbox One en 360.We krijgen snel wat beelden te zien van de nieuwe UFC en FIFA. Ook van Titanfall wat natuurlijke een grote Next Gen titel gaat worden zien we snel wat beelden voorbij komen. Maar hiervoor zullen we hem toch zelfs moeten spelen en dit kan op de beurs.


Iedereen zat natuurlijk op het puntje van zijn stoel bij het zien van de nieuwe Battlefield 4 in game trailers. Ons word mede gedeeld dat de game begin oktober in de early beta gaat en dat je dit keer met een premium account zelfs iedere week content krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.