Deze week een bijzondere App in de Appcheck, ik ben er zelf nog niet helemaal uit of hij nu hot is or not. Maar ik wil hem jullie niet onthouden. Deze week de App SnapChat.


De uitleg die ik kreeg over deze App vond ik zelf behoorlijk bijzonder. Het zou o.a. te maken hebben met pikante foto’s van middelbare school scholieren die over internet in de rondte gingen. SnapChat zou hier een oplossing in kunnen bieden mocht je die ene leuke jongen met een sexy foto willen verassen.

De bedoeling van de App is dat je een foto die je gemaakt hebt kunt doorsturen naar andere gebruikers. De ontvanger ziet de foto vervolgens een aantal seconden en vervolgens is de foto weg en ook niet meer terug te halen. Kortom de foto is alleen voor diegene bestemd die hem op dat moment ontvangt.

Wat de meerwaarde is van de App? Ik heb geen idee. Ik heb hem alleen geïnstalleerd voor de Appcheck en ik moet zeggen dat ik er dus echt niks aan vind. Maar het lijkt erop dat deze App een rage wordt.

De App is verkrijgbaar via iTunes en Google Play Store

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.