We kunnen op Female-Gamers lekker actief schrijven, maar waar we het natuurlijk voor doen is voor onze bezoekers. We hebben heel wat verschillende dames en heren langs zien komen op de website, maar welke zijn nou het meest actief? Je leest het in de top tien actieve Female-Gamers-bezoekers.10. Caboose Deze top 10 begint opvallend genoeg met een man, maar wel een man met een redelijk unisex naam: René. Hoewel we hem helaas al een tijd niet meer online hebben gezien, had hij altijd veel inbreng op de website qua reacties. Waar ben je nou gebleven? Je wordt gemist!

9. Klompendans Voor Klompendans geldt eigenlijk precies hetzelfde als voor Caboose. Sjoerd, zoals Klompendans in het echt heet. Was vooral een tijd geleden heel actief. We hebben hem inmiddels al anderhalve maand niet gezien, ben je soms op vakantie, dude? We missen je toffe reacties en je interessante avatar!

8. Ichiruu Tris uit Papendrecht zegt je misschien niet zoveel, maar Ichiruu waarschijnlijk wel. Hij noemt zichzelf in zijn profiel een simpele jongen, maar wij vinden hem wel iets meer dan dat. Hij is een positie in onze actieve Female-Gamers-bezoekers-TOP10 waard. Dank je wel voor je gezelligheid man!

7. FlaresXWe naderen steeds fijnere bezoekers, namelijk FlaresX. We zien haar regelmatig online en dat geldt niet alleen voor Female-Gamers.nl. Ook onze Facebook en Twitter worden regelmatig door Chantal (zo heet ze in het echt) bezocht. Heather vindt haar gekleurde profiel altijd erg leuk, maar gezien haar fotografiehobby heeft Chantal blijkbaar wel kijk op kleur en compositie.

6 Ireneniec4 Ireneniec4 waagt altijd een gokje met onze prijsvragen. Vaak voor haar kleinzoon, want deze bezoekster is 64 en oma! We zijn dol op haar, omdat zij laat zien dat je niet jong hoeft te zijn om deze site te bezoeken. Hartstikke fijn dat je zo actief bent Irene! Veel reacties heeft ze niet op de site gegeven tot nu toe maar bij de prijsvragen is ze een terugkomende naam.

5 Fortuna
 Fortuna geeft vaak haar mening bij nieuwtjes. Haar zoontje komt regelmatig kijken in de reacties en ik vind dat altijd schattig om te lezen zoals bij de DIY Strijkkralen: “Hij is zot van Yoshi en Mario en van strijkkralen”. Ja, deze dame is Belgisch, wat ook weer leuk laat zien dat we niet alleen rijpere dames, maar ook internationale dames verwelkomen op onze website. Keep up the good work Fortuna!

4 Raevin Bij Raevin moet Heather altijd denken aan zijn reacties met een ongezouten eigen mening. Als hij reageert, is het vaak met een goed punt of om zijn mening te uiten. Hij is ook vaak van de langere reacties en dat is natuurlijk juist erg interessant, juist omdat hij discussies niet uit de weg gaat.

3 Kersje 
Elke bezoeker is uniek in zijn of haar soort, zo ook Kersje. Kersje is namelijk van het feliciteren! Heeft er iemand gewonnen? Is er iemand jarig? Een felicitatie van kersje krijg je bijna altijd!

2 Alinys Een oude rot, die Alinys, want ze komt hier al jaaaaren. Vooral nieuwtjes die over World of Warcraft gaan weten haar te boeien. Joyce, zoals ze in het echt heet, heeft ook goede smaak, want haar onderschrift is werkelijk prachtig. We zijn er dan ook heel blij om dat ze bijna dagelijks wel online is.

1. Babsy Het is de allereerste account op Female-Gamers en eentje die nog steeds heel actief is na 5,5 jaar Female-Gamers. Dat moet ook wel, want anders zou Female-Gamers redelijk stuurloos zijn. Jawel, Babsy is natuurlijk onze eigen hoofdredactrice Patricia en die mag best in het zonnetje worden gezet in deze top tien actieve bezoekers. Vooral achter de schermen maakt deze dame zich hard voor haar redactie en dat zien jullie als bezoekers weer terug als je naar Female-Gamers.nl gaat.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.