Met de komst van The LEGO Movie kan een LEGO game van de LEGO film natuurlijk niet ontbreken. LEGO kan je immers nooit genoeg van hebben!


Het lot van de LEGO wereld ligt in jouw handen! Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben aangekondigd dat The LEGO Movie Videogame in 2014 verkrijgbaar zal zijn naast het langverwachte “The LEGO Movie”, van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow, en een speelgoedcollectie van “The LEGO Movie” bouwsets.

The LEGO Movie Videogame komt naar de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, het Wii U systeem en Windows PC, evenals voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

In een scenario afgeleid uit de film plaatst The LEGO Movie Videogame spelers in de rol van Emmet, een gewoon, braaf en perfect gemiddeld LEGO minifiguur die per ongeluk wordt aangezien voor de meest uitzonderlijke persoon en als de sleutel tot het redden van de wereld. Spelers begeleiden hem als hij wordt opgeroepen door een gemeenschap van vreemdelingen voor een epische zoektocht om de kwaadaardige tiran te stoppen, een reis waarvoor Emmet hopeloos en hilarisch niet voorbereid is.

Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing:

“We zijn erg blij dat we kinderen het plezier kunnen geven van het herleven van Emmet zijn avonturen om een virtuele ‘Master Builder’ te worden in The LEGO Movie Videogame.Spelers gaan de ultieme missie aan om de LEGO wereld te redden en gebruiken virtuele dapperheid in het bouwen om ondenkbare reeksen en creaties te bouwen.

Spelers kunnen in The LEGO Movie Videogame LEGO instructiepagina’s verzamelen en gebruiken om constructiesets te bouwen of om de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ te benutten om virtueel bijzondere LEGO creaties te bouwen tijdens de reis. Met meer dan 90 personages geïnspireerd door de film en 15 spannende levels kunnen kinderen bouwen en op avontuur gaan als nooit tevoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.