Sinds gisteren is er nieuwe downloadable content beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops II. Deze DLC komt van Activision Publishing, Inc. en Treyarch en heet Call of Duty®: Black Ops II Vengeance. Vengeance is nu exclusief beschikbaar voor Xbox Live.
Vengeance biedt vier nieuwe, verschillende multiplayer maps die zelfs voor de meest doorgewinterde spelers een uitdaging zullen zijn.· Cove speelt zich af op een klein, vergeten eiland in de Indische oceaan. Op het eiland ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.· Detour vindt plaats op een vernielde ophaalbrug, hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust. Deze staat vol met kapotte voertuigen en verbogen ijzer. Het wegdek van de brug is opengebroken en de head-to-head actie speelt zich op verschillenden niveaus af.


· In Rush mag je je uitleven op een paintballbaan, die is veranderd in een full-combat zone. Spelers kunnen zo de schuilplaatsen in hun voordeel gebruiken.· Uplink is een nieuwe versie van de populaire multiplayer map ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty®: Black Ops. In deze map vechten spelers in een hi-tech gebouw op een berg, diep in de verregende jungle van Myanmar.· Bureid is de uitbreiding op het zombieverhaal van Treyarch. Spelers ontmoeten bekende personages en maken kennis met nieuwe ondode bewoners van een verlaten ondergrondse mijnstad in het Oude Westen. Ze krijgen een groot wapenarsenaal en uitrusting tot hun beschikking. En niet onaangenaam, een zeer speciale toevoeging – iets wat zo krachtig is dat het ook zal verschijnen in alle andere Call of Duty: Black Ops II zombie-mappen (bij de aankoop van ‘Vengeance’ DLC): de Ray Gun Mark II.Call of Duty: Black Ops II Vengeance is nu beschikbaar op Xbox Live voor de Xbox 360®, andere platforms volgen later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.