Het is weer vrijdag de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel The secret of Hildegards.Abigail’s vader is plotseling vermist, dit meldt de advocaat van haar vader over de telefoon. Maar blijkbaar had haar vader het wel verwacht, want zijn testament en geheime instructies had hij netjes achtergelaten. Wanneer Abigail de instructies leest, blijkt dat haar oom de familie heeft verraden. Hij heeft alle duistere geesten vrij gelaten die door de familie Hildegards waren gevangen. Haar vader vraagt haar in de instructies om het hoofd van de familie over te nemen, en door te gaan met de geheime Orde. Jij speelt als Abigail, en gaat naar het landgoed van je familie, wat ook het hoofdkwartier van de Orde is. Eenmaal aangekomen op het landgoed zit de voordeur nog op slot. In de omgeving zijn vele zoekgebieden waar je voorwerpen moet vinden die op het lijstje onder in beeld staan. Wanneer je alle voorwerpen hebt gevonden krijg je een minigame of puzzel. Als je die hebt opgelost kan je het verborgen voorwerp pakken die je later in het spel nodig zult hebben.

Op deze manier zal je de omgeving rond het huis moeten doorzoeken totdat je genoeg verborgen voorwerpen hebt gekregen om de deur te openen. Ook de deur is een minigame, waarbij je de verborgen voorwerpen nodig hebt om de minigame compleet te maken. Binnen in het huis is het een rommel, iemand heeft blijkbaar alle spullen overhoop gehaald. De trap is geblokkeerd en ook hier zal je verborgen voorwerpen nodig hebben voordat je naar boven kunt gaan. Dit betekend dat je in de andere kamers op zoek zal moeten gaan naar voorwerpen en minigames moet oplossen. De meeste deuren zijn pas te openen als je een minigame of puzzel voltooid hebt, wat een extra uitdaging geeft. Nadat je de sleutel hebt gevonden van een deur vlakbij de trap in de hal, zal je in het donker verder moeten zoeken. Het licht is uit en je moet met een zaklampje kaarsen en kandelaars gaan zoeken.

Nadat alle kaarsen en kandelaars gevonden zijn en de kamer verlicht is, ontdek je Richard, de butler van de familie. De mannen van jouw oom hebben hem opgesloten in de kamer toen hij probeerde het huis te verdedigen. Hij heeft de poorten geopend en de doden staan nu onder zijn bevel. De mannen hebben je vader gevangen en houden hem in leven totdat ze hem niet meer nodig zijn. Er is dus nog een kans om hem te redden! Richard gaat je de weg wijzen naar de geheime catacomben onder het landgoed, waar het ultieme wapen is die jouw vader kan bevrijden! In dit spel zijn er geen voorwerpen verborgen in de omgeving waar je langs zou kunnen lopen. Hier krijg je iedere keer zoekafbeeldingen waar je de voorwerpen op het lijstje moet zoeken. Dus ben jij iemand die het zoeken van voorwerpen die op lijstjes staan leuk vind en ben je gek op uitdagende minigames en puzzels? Dan is dit het spel voor jou! Kan jij het geheime wapen onder het landgoed vinden en je vader redden? Ben jij sterk en stoer genoeg om je kwaadaardige oom, zijn mannen en de doden te verslaan? Ontdek het in The secret of Hildegards!

Conclusie:The secret of Hildegards is een spannend spel dat gaat over Abigail en haar vader die is ontvoerd. Haar kwaadaardige oom heeft de poorten geopend die kwade doden opgesloten hielden. Haar vader leeft nog en er is nog hoop, maar jij zult haar moeten helpen! Ontdek samen met Abigail het grote landgoed van haar familie en probeer de weg naar de geheime catacomben te ontrafelen om je vader te redden. Het avontuur zit vol met zoekafbeeldingen, minigames en puzzels die verborgen voorwerpen kunnen vrijgeven. Heb jij genoeg talent en ben jij dapper genoeg om dit avontuur aan te gaan? Ontdek het in The secret of Hildegards!The secret of Hildegards is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €4,99 zelf kopen. Ook voor meer zoek en vind spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.