Deze keer hebben we als APPeritiefje Hello Kitty Carnival. Bij Hello Kitty dacht ik persoonlijk gelijk aan een spel voor kleine meisjes, maar deze app is zeker ook goed te spelen door volwassenen. Zelfs als je niet van Hello Kitty houdt, is dit gewoon een leuk spelletje.In het spel run je je eigen kermis. Je krijgt veel bezoekers per dag en aan jou de taak om de bezoekers tevreden te houden. Dit doe je door zo snel mogelijk je klanten te helpen naar de attractie waar ze graag in willen. Update je park door steeds nieuwe attracties toe te voegen.

Je dag begint als je eerste klant tevoorschijn komt. Boven zijn hoofd komt een icoontje met welke attractie hij wil bezoeken. Met je vinger sleep je de klant naar de juiste attractie. Zijn ze klaar in de attractie, lopen ze naar de kassa en kun je afrekenen. Soms willen ze eerst nog een andere attractie bezoeken voordat ze naar de kassa gaan. Je begint met twee medewerkers om je klanten te helpen. Elke dag komen er steeds meer klanten. Om iedereen tevreden te kunnen houden en alles bij te kunnen houden zal je je park moeten upgraden. Meerdere attracties plaatsen en sneller of meer personeel inhuren. Ook kun je de attracties upgraden zodat klanten er sneller klaar zijn. Als je op een dag genoeg klanten naar tevredenheid kunt helpen verdien je geld, waarmee je weer upgrades kunt uitvoeren. Hou je het echter niet bij en zijn er meer klanten dan je aankunt, zullen de klanten als ze te lang moeten wachten boos weglopen. Elke keer als je op een dag genoeg klanten gehaald hebt en het level dus hebt gehaald, wordt het volgende level moeilijker. Ik moet zeggen dat ik best wat moeite had om het allemaal bij te houden op een gegeven moment. Het is geen spelletje waarvoor je geen moeite hoeft te doen! Gebruik je geld op een slimme manier, want als je een verkeerde aankoop doet, of je beter een andere upgrade had kunnen kopen, kun je dit wel merken als je hoog level bent.

Als je speelt en connect via Facebook, kun je ook de kermis van vrienden bezoeken, en zij die van jou! Mochten je vrienden je park leuk vinden, kunnen ze het ook “liken”. Je kunt natuurlijk ook spieken hoe je vrienden hun kermis hebben ingericht, en misschien wel ideeën tegenkomen die je op je eigen kermis kunt gebruiken. Je kunt namelijk ook nieuwe attracties toevoegen aan je park en het decoreren. Je kunt ook kiezen uit verschillende looks voor je attracties en ze echt opleuken. Zo kun je toch ook een beetje je eigen ‘touch’ geven aan je kermis. Je moet uiteraard wel genoeg geld hebben om alles op te fleuren, want je moet er een aardig centje voor betalen. Hoe meer klanten je helpt op een dag en hoe tevredener ze zijn, hoe meer geld je verdient, en dus ook kunt uitgeven!

Dit spelletje is een echt spelletje om even tussendoor te spelen. Even kort voor het eten, na het douchen, of tijdens de reclame terwijl je wacht tot de film weer verder gaat. Natuurlijk kun je het ook een stuk langer achter elkaar spelen. Het is er in ieder geval verslavend genoeg voor. Zin gekregen om dit APPeritiefje ook eens te proberen? Het spel is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.