Deze week in de AppCheck de fotobewerkings App Mystic. Een stoere eigentijdse App voor het bewerken van al je foto’s.


Ik heb echt bijna 1000 foto’s op mijn iPhone staan, een groot deel van mijn lieve Female-Gamers collega’s die ik vergeet te verwijderen en een stuk of 600 van mijn dochtertje. Genoeg foto’s om te bewerken dus.
Ik vind het dan ook erg leuk om foto’s te bewerken zodat ik ze leuk kan gebruiken om eens af en toe te delen op Facebook met familie en vrienden of om te gebruiken als mijn profielfoto bij Whatsapp. En wat is er nou leuker om je eigen foto om te toveren tot een foto alsof hij bewerkt is door een goede fotograaf?
Nu zijn er Apps genoeg maar toevallig viel deze App me op. Hij ziet er stoer uit en naast het bewerken van je foto zijn er erg leuke teksten toegevoegd die je in je foto kunt bewerken.
Over de App zelf valt weinig te vertellen maar ik zal hem kort samenvatten. Je kunt de stijl van je foto aanpassen, feller maken, andere kleuren, zonniger, koeler, etc. Daarnaast kun je de randen aanpassen zodat het een leuk effect heeft. Je kunt dus teksten toevoegen, teksten als ‘I <3 U‘ maar ook voor moeders om een leuke foto van jou en je moeder te versieren, of bekende quotes. Als je klaar bent kun je jouw foto delen via sociale media of opslaan in je foto map. Mystic is verkrijgbaar via iTunes voor €0,89 cent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.