In mijn woonplaats hebben we eindelijk weer een bioscoop. En natuurlijk wil je dan op de hoogte zijn van de films die er draaien en waar ze over gaan. Daarom een AppCheck over alle info over films die in de bioscopen draaien Mr Movie.


Kies je bioscoop, waar wil je heen vanuit jouw huidige locatie? En de App zoekt alle bioscopen in jouw omgeving voor je. Je kunt zoeken via woonplaats of via gps en je huidige locatie. Als de App weet waar jij je bevind krijg je een lijstje in welke bioscoop welke film draait en op welk tijdstip. Films die al geweest zijn slaat hij vanzelf over.
Naast de informatie die je krijgt over de locatie en tijd kun je ook nog alle informatie over de film zelf lezen. Met onder andere de acteurs, samenvatting en duur van de film en de leeftijd voor wie de film geschikt is. Ook vindt je een uitgebreide trailer en de filmposter. Kortom een ideale App om een leuke avond uit te plannen met films en popcorn. De App is verkrijgbaar via iTunes en via de Google PlayStore.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.