Er staat onze Scribblenauts Maxwell een nieuw avontuur te wachten. Deze keer geheel in de sfeer van de DC Comics maar dan op zijn Scribblenauts voor de PC, Wii U en 3DS.
Samen met Maxwell ga je langs de bekende DC Comics universe plaatsen als Gotham City, Metropolis en Atlantis. En hier is het de bedoeling dat je samen met Maxwell en het fantastische kladblok de slechteriken stopt en de held van de dag gaat worden.

Er zijn duizenden DC Comics karakters en voorwerpen op te roepen en er zal een nieuwe feature verschijnen de ‘Heroic Feats’. Deze functie moet er voor zorgen dat je telkens een nieuw scenario voorgeschoteld krijgt en langer in het spel zal blijven hangen. Je kan je eigen superheld creĆ«ren, hierbij kan je ook het gewenste gedrag aangeven en welke krachten je aan jouw held wilt geven. En dit is ook weer te delen met de community.Mocht je niet alle namen weten van de DC COmics karakters, dan heb je gelukkig een DC Comics Object Database die je bij zal staan. Vele superhelden hebben een side-kick en ook jij kan, mits je op de Wii U speelt, maar zo een side-kick erbij halen om samen het kwaad te bestrijden. In de herfst van dit jaar zal Scribblenauts Unmasked uit gaan komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.