Een teaser van de nieuwe game Tom Clancy’s The Division waarbij ik wel een beetje kippenvel kreeg. Waarschijnlijk omdat we nog geen idee hebben waar het heen gaat.
Er zal een epidemie uitbreken na de laatste zwarte vrijdag en binnen zes dagen zal het voor iedereen gedaan zijn. De trailers maken ons een beetje bang voor enge virussen en de uitstervende mensheid. Je speelt de game third person in een wereld een paar jaar van nu. Het ziet eruit alsof dit een game gaat worden met een ingewikkeld maar waarschijnlijk mooi verhaal. Van de game word een live demo gepresenteerd en een van de spelers speelt niet op een console maar op zijn tablet. Deze persoon speelt waarschijnlijk een soort van drone of vliegtuigje boven het gevecht. En nog een leuk weetje is dat er een vrouwelijke speelster te horen was in de live demo. Dit noemen we girlpower. Lekker zo’n Online openwereld RPG daar zitten we op te wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.