Square Enix maakt vandaag zijn E3 lineup bekend. Zowel next-gen console, PC en mobiele platformen zijn vertegenwoordigd.
Final FantasyEen van de meest succesvolle gameseries aller tijden, is dominant aanwezig bij Square Enix met Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, een schitterende multiplayer online role-playing game waarbij spelers hun eigen Final Fantasy avontuur kunnen creëren, en Lightning Returns: Final Fantasy XIII, de epische afsluiting van de serie. Square Enix zal ook een eerste blik geven op de nieuwe generatie Final Fantasy.THIEFThief is de heruitvinding van een klassieke franchise waarbij spelers in de huid kruipen van Garrett, een duistere en eenzame dief met ongeëvenaarde vaardigheden. De meest uitdagende overvallen, de meest ontoegankelijke buit, de best bewaarde geheimen… niets is veilig voor Garrett. Murdered: Soul SuspectBezoekers zullen gekweld worden door Murdered: Soul Suspect, een gloednieuwe game waar de hoofdpersoon een reis maakt tussen hedendaags Salem, Massachusetts en de geestenwereld om zijn eigen moord op te lossen. Deus Ex: The FallSquare Enix introduceert tevens Deus Ex: The Fall, een nieuw deel in de prijswinnende DEUS EX serie. Daarnaast zullen enkele andere mobiele- en tabletgames aanwezig zijn.Yosuke Matsuda, representative director van Square Enix Holdings Co., Ltd:

“Square Enix blijft haar wereldwijde creatieve aanwezigheid laten zien zoals geen enkele andere uitgever met producten van haar eigen interne studio’s en die van belangrijke partners. Terwijl de industrie blijft diversifiëren en uitbreiden staat Square Enix klaar om die veranderingen te leiden met de producten die dit jaar worden getoond op E3.”

Naast hands-on sessies van veel games zullen E3-bezoekers ook exclusieve theaterpresentaties kunnen bijwonen van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Thief en Murdered: Soul Suspect.Voor de mensen die deze E3 helaas thuis zitten zal Square Enix vanuit de booth een innovatie online uitzending verzorgen, waarmee de enthousiaste community van de uitgever een eerste blik kan werpen op de nieuwe titels van de uitgever en communiceren met de ontwikkelaars. Kijkers wereldwijd kunnen gedurende de hele show (11-13 juni) op deze uitzendingen afstemmen voor een uniek kijkje achter de schermen bij Square Enix. Het volledige uitzendschema is te vinden op: klik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.