November 2013 komt de Xbox One voor 499 dollar (376 euro op dit moment, maar het wordt vast niet een op een overgenomen). Ga maar vast sparen dus! Halo komt in 2014 in 60 frames per seconde en de presentatie werd afgesloten met de game van Respawn Entertainment: Titanfall.We zien een man bij een stapel stenen, een graf, zitten, praten over een aanval tegen machines. Het is allemaal zeer futuristisch met ruimte-beelden en veel staal, legermannen en wapens. Ook kwam Superbrothers: Swords and Sworcery voorbij, maar helaas liet mijn Gamespot stream mij toen in de steek.Vince Zampella van Respawn komt op het podium en gaat meer vertellen over de game. Het is een multiplayer game, een first person shooter. Je ziet je teamlid rechts bovenin af en toe wat informatie geven, en er zijn robot-achtige figuren aan het schieten. Zo te zien gaan we helemaal Matrix-stijl een mens-robot-oorlog aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.