Daar beginnen we dan de tweede persconferentie en die is van Electronic Arts en voor de gemakkelijkheid zal ik dit blijven afkorten naar EA. Peter More Chief Operatating Officer verteld ons over het komende uur alles voor de PlayStation 4 en Xbox One.
Alles grote titels gaan voorbij komen. Maar we beginnen met de trailer van Plants vs. Zombies Garden Warfare. Een super schattige trailer waarna John Vechey het podium opkomt met een zombie masker op.

Het is natuurlijk een grote game geworden en deze nieuwe komt als eerst uit op de Xbox One en hierna word hij ook nog eens op de Xbox 360 uitgebracht. Ze halen alles uit de vorige games om deze nog beter te maken. Peasshooter een nieuwe mode en ditmaal zie je de game niet van boven af maar gewoon in 3D als een third person game. Ik moet zeggen dat ik de grafische stijl van deze game echt ontzettend leuk vind. Peasshooter is een multiplayer mode die je gewoon samen met je vrienden speelt. Het moet niet gekker worden er zitten Disco Zombies in, lekker groovy. Je bestuurd dus ieder een plant, cactus, bloem om zo de zombie waves te verslaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.