Leonie neemt ons mee naar de wondere wereld van Japan, maar dan lekker nerdy! In deze blog neemt ze ons mee naar de Arcade hallen in Japan.
Daar waar je de UFO catchers hebt, heb je ook vaak arcade game hallen, vaak in hetzelfde gebouw. In Akihabara, ook wel bekend als Electric Town, heb je veel van deze hallen. Op de begane grond en de eerste verdieping heb je vaak de UFO catchers en op de hogere verdiepingen vaak de arcade games. Een van deze arcade hallen is Taito Station die je op veel plaatsen kan vinden in Tokio.

TAITO STATION is een van de toonaangevende namen in de Japanse arcade gaming. Uitgerust met de nieuwste selectie van arcade games, prijsspelen van populaire anime en manga memorabilia, ultra-realistische en high-tech virtuele spellen, foto sticker stands en nog veel meer. Een leuke, unieke Japanse ervaring is gegarandeerd.

Beleef een andere wereld door middel van high-tech virtuele spellen. Virtuele spellen gaan van cockpit-stijl rijden en schietspelletjes tot rhythm games met realistische muziekinstrument controllers. Veel van deze spellen zijn off-beat en uniek voor Japan, en omdat je kan spelen met meerdere mensen tegelijk is het leuk om het met een groep te doen.

Speel kaartspellen, bingo, paardrace, en andere leuke en opvallende games in een poging om zo veel mogelijk medailles te winnen. Terwijl gokken voor geld of prijzen is verboden door de Japanse wet, bieden medaille games alle opwinding van casino spellen op een veilige, legale manier.

Een hit onder jonge vrouwen! Maak een foto in de cabine, gebruik het touchscreen om berichten te schrijven en je foto te versieren, print het resultaat vervolgens tot stickers. De nieuwste machines hebben zelfs de mogelijkheid om foto’s te retoucheren, zodat je er zo ‘kawaii’ (schattig) mogelijk uit kunt zien. Dit soort foto’s zijn super leuk als souvenirs.

Het is jammer dat al deze spellen in het Japans zijn, het enige wat wij hebben gespeeld is air hockey, want hierbij hoef je niet te lezen. Dus mocht je ooit met een Japanse vriend tijd hebben om te gamen, zoek dan een arcade hal op zoals Taito Station.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.