Iedereen verzameld wel iets, onbewust of bewust. Met alle Wonder Woman collectables zijn er ook veel Wonder Woman verzamelaars te vinden. Hieronder een aantal voorbeelden.
KristinKristin verzameld Wonder Woman artikelen sinds haar 16e. Ze heeft in haar collectie nu zo’n 1050 items, en daar zijn haar comic boeken niet bij meegeteld. Hieronder een gedeelte van haar collectie, je kunt haar hele collectie hier bekijken.

Pete MarstonPete Marston is de zoon van Wonder Woman bedenker William Moulton Marston. In zijn kelder heeft hij een Wonder Woman tentoonstelling gemaakt. De site van zijn museum kun je hier bekijken.

Adam Adam is ook al een verzamelaar sinds zijn jeugd. Hij woont in Australië en was ooit in het bezit van een 8 inch Mego Wonder Woman Action Figure verpakt in de zeldzame Australische card edition. Je leest het goed, had. Want in 2010 verkocht hij het figuur voor $16000.

ChrisChris, ook bekend als WonderBoy verzameld vooral Wonder Woman tatoeages. Hij liet Linda Carter zelfs zijn arm signeren, waarna hij haar handtekening heeft laten tatoeëren. Al zijn tatoeages kun je hier bekijken.

KyallOok Kyall heeft in Australië een grote verzameling bij elkaar gespaard.

Alle verzamelaars kun je op deze pagina bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.