Er gaan vier verschillende special edities verschijnen bij de release van Watch_Dogs op 21 november. Bekijk en maak je keuze uit verschillende digitale als fysieke content.
In Watch_Dogs kruipen spelers in de huid van Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het central operating system (ctOS) van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscamera’s, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beïnvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden… en nog veel meer. De stad Chicago is jouw ultieme wapen.

Dedsec EditionDeze premium editie is ideaal voor Watch_Dogs fans die zichzelf willen onderdompelen in de fantasiewereld van een hacker. Deze editie bevat: Fysieke content:– Een 23cm hoge Aiden Pearce Figurine- Steelbook™- DedSec Collector box- Watch_Dogs Artbook: artwork en illustraties die de game hebben geïnspireerd – Originele soundtrack van de game- Watch_Dogs kaart van Chicago- Set van 4 verzamelkaarten: ontdek de iconische Watch_Dogs personages via Augmented Reality – Set van 3 exclusieve badges Digitale content: 3 single-player missies, goed voor bijna 60 minuten extra gameplay:- Palace Pack: De politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn indrukwekkende databanken bevatten persoonlijke data van duizenden mensen…waaronder Aiden Pearce. Breek binnen, wis de harde schijven en ontsnap voor de inval begint.Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Investigation bonus laat spelers toe om meer onderzoeksmogelijkheden vrij te spelen in het netwerk aan databanken; ATM hack boost doet het bedrag stijgen bij het hacken van bankrekeningen.- Signature Shot: Een biometrisch wapen is Chicago binnengesmokkeld voor een kapitein van de Black Viceroys bende. Het wapen werkt enkel bij de eerste persoon die het geweer in handen krijgt. Breek de vestiging binnen, steel het pakket en wees de eerste die het wapen in handen houdt.Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Black Viceroys gang colours outfit en Biometric assault rifle.- Breakthrough Pack: Er is een geheime vergadering gaande. De Chicago Club doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De club heeft scramblers ingehuurd om bewakingsapparaten te blokkeren. Race door de stad om de scramblers te vinden en schakel ze uit. Bemachtig alle namen van degenen die de meeting bijwonen en upload hun foto’s voor de rest van de wereld.Beloning na voltooiing van de ULC missie: dankzij Vehicle expert perk krijgen spelers gratis voertuigen van hun underground car contact en krijgen ze kortingen op exclusieve wagens.
Vigilante EditionDeze editie is voor spelers die graag in het echte leven een heldhaftige hacker zouden willen zijn. Dankzij de iconische pet en masker stap je in de schoenen van Aiden Pearce. Deze editie bevat: Fysieke content:– Vigilante Collector box- Iconische pet van Aiden Pearce- Masker van Aiden Pearce- Originele soundtrack van de game Digitale content: 1 single-player missie:- Palace Pack: De politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn indrukwekkende databanken bevatten persoonlijke data van duizenden mensen…waaronder Aiden Pearce. Breek binnen, wis de harde schijven en ontsnap voor de inval begint.Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Investigation bonus laat spelers toe om meer onderzoeksmogelijkheden vrij te spelen in het netwerk aan databanken; ATM hack boost doet het bedrag stijgen bij het hacken van bankrekeningen.
Uplay Exclusive EditionDeze exclusieve editie is enkel verkrijgbaar via Uplay en richt zich naar spelers die hun hacking vaardigheden willen verbeteren middels 3 single-player missies. Deze editie bevat: Fysieke content:– Exclusief Steelbook Digitale content: 3 single-player missies, goed voor bijna 60 minuten extra gameplay:- Palace Pack: De politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn indrukwekkende databanken bevatten persoonlijke data van duizenden mensen…waaronder Aiden Pearce. Breek binnen, wis de harde schijven en ontsnap voor de inval begint.Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Investigation bonus laat spelers toe om meer onderzoeksmogelijkheden vrij te spelen in het netwerk aan databanken; ATM hack boost doet het bedrag stijgen bij het hacken van bankrekeningen- Signature Shot: Een biometrisch wapen is Chicago binnengesmokkeld voor een kapitein van de Black Viceroys bende. Het wapen werkt enkel bij de eerste persoon die het geweer in handen krijgt. Breek de vestiging binnen, steel het pakket en wees de eerste die het wapen in handen houdt.Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Black viceroys gang colours outfit en Biometric assault rifle.- Breakthrough Pack: Er is een geheime vergadering gaande. De Chicago Club doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De club heeft scramblers ingehuurd om bewakingsapparaten te blokkeren. Race door de stad om de scramblers te vinden en schakel ze uit. Bemachtig alle namen van degenen die de meeting bijwonen en upload hun foto’s voor de rest van de wereld.Beloning na voltooiing van de ULC missie: dankzij Vehicle expert perk krijgen spelers gratis voertuigen van hun underground car contact en krijgen ze kortingen op exclusieve wagens.
Special EditionDeze speciale editie bevat de retailversie van de game en een exclusieve single-player missie voor spelers die meteen tot actie willen overgaan. Deze editie bevat: Digitale content: 1 single-player missie:- Breakthrough Pack: Er is geheime vergadering gaande. De Chicago Club doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De club heeft scramblers ingehuurd om bewakingsapparaten te blokkeren. Race door de stad om de scramblers te vinden en schakel ze uit. Bemachtig alle namen van degenen die de meeting bijwonen en upload hun foto’s voor de rest van de wereld.Beloning na voltooiing van de ULC missie: dankzij Vehicle expert perk krijgen spelers gratis voertuigen van hun underground car contact en krijgen ze kortingen op exclusieve wagens.

Watch_Dogs is vanaf 21 november 2013 verkrijgbaar voor de PlayStation3, Xbox 360, Wii U en de PC. Ook zal Watch_Dogs uitkomen voor de PlayStation 4 en andere consoles van de ‘nieuwe generatie’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.