Thief komt in 2014 naar Xbox One dit is vandaag bekend gemaakt. De game komt ook naar de PlayStation 4 en Windows PC. Op het komende E3 zal er meer van de game worden geshowed maar hieronder kun je alvast de eerste screenshot zien.

Stephane D’Astous, General Manager van Eidos-Montréal:

“Het team van Eidos-Montreal is verheugd te bevestigen dat THIEF naar de Xbox One komt. Deze nieuwe generatie console geeft ons de mogelijkheid de beste en meest omvattende THIEF game ooit te creëren. De feedback die we tot nu toe hebben gekregen is ongelooflijk, en we kunnen niet wachten om meer van THIEF te laten zien op de komende E3.”

Bezoek op de komende Electronic Entertainment Expo (E3) de stand van Square Enix (South Hall #1647) voor meer details over THIEF.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.