Op de officiële website van De Sims 3 is er een blog verschenen van ‘SimGuruTing’ over de uitbreiding Exotisch Eiland. Deze uitbreiding brengt veel vernieuwende mogelijkheden waarbij het onderwaterleven ook zeer aantrekkelijk is.

In de blog van SimGuruTing wordt er meer verteld over de mogelijkheden die deze uitbreiding met zich meebrengt. Zo zijn er tal van nieuwe activiteiten te doen aan de kustlijn van een nieuwe, maar zeer exotische omgeving. Maar je kan ook gewoon relaxen op je luchtbed of handdoek.

Een nieuwe carrière als strandwacht mag ook niet ontbreken! Naast het bewaken van het strand en de gevaarlijke zee moet je strandwacht ook regelmatig in actie komen. Of het nu gaat om een werkelijke verdrinking of een ‘faker’ voor wat een-op-een tijd, je neemt het allemaal serieus natuurlijk.

Duiken is een nieuwe optie en geeft je de mogelijkheid verloren schatten weer boven water te halen. Er zijn exclusieve duikplekken in de nieuwe buurt en zo kan je genieten van de wondere zeewereld. Je moet alleen wel uitkijken voor de haaien die er rondzwemmen, ze schijnen te bijten.

Laat die haaien dus maar met rust en probeer grotten te ontdekken, schatten te vinden en wie weet kom je een unieke schat tegen, of een nieuw eiland? Of misschien een ontmoeting met een nieuw zeemonster?

Er zal nog veel meer te doen zijn in De Sims 3: Exotisch Eiland die in juni zal verschijnen. De blog kan je hier in het Engels bewonderen. Heb jij zin in deze nieuwe uitbreiding? Wat ga je als eerste doen als je hem in handen hebt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.