Heb jij jouw exemplaar al gereserveerd van De Sims 3 Exotisch Eiland? Nog niet? Want er is een Limited Edition die boordevol extraatjes zit! Check wat je erbij krijgt.

Exclusieve Eiland OverlevingspakketHet Eiland Overlevingspakket geeft je Sims alle mogelijkheden om een schamel bestaan op het verlaten eiland op te bouwen, een geïmproviseerd huis op een drijvende boot te maken, een minimalistisch onderkomen midden op zee te maken en naar te ontsnappen-of in alle comfort van de beschaving van deze terug-naar-de-basis stukken te genieten! Met meer voorwerpen dan alle voorgaande Limited Editions van De Sims 3, hebben je Sims alles wat ze nodig hebben voor de ultieme survivallook: van gerafelde kleding tot meubels geïnspireerd op scheepswrakken. Met het Eiland Overlevingspakket zijn je Sims klaar om hun leven op een exotisch eiland een stuk eenvoudiger te maken!

  • Een verloren en gevonden paradijs – van verhalen over Sims die aanspoelen als schipbreukelingen tot het inrichten van een statig huis, je kunt tal van nieuwe verhalen beleven die je een compleet andere kant van het exotische eiland laten zien.
  • Breng het eiland naar het huis van je Sim – richt huizen in met unieke op scheepswrakken geïnspireerde meubels. Zo kunnen je Sims van een perfecte nachtrust genieten in een hemelbed gemaakt van getransformeerd drijfhout.
  • Meer Limited Edition materiaal dan ooit te voren – boordevol kleding, meubels en decoraties om je mogelijkheden op je eigen paradijselijke eiland nog verder uit te breiden.

Het pakket heeft een richtprijs van € 39,99 en is onder andere te koop via Origin en Bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.