Vanaf 17 mei kunnen de fans van het buitengewone Metro 2033 hun hart ophalen. Het nieuwste deel, Metro: Last Light, is vanaf 17 mei beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.
“We zijn blij Metro: Last Light vandaag uit brengen en zijn overtuigd van de kwaliteit van de game”, aldus Menno van der Bil, Internationaal Commercieel Directeur, Deep Silver. “Ik weet zeker dat Metro: Last Light voldoet aan de verwachtingen van de fans. Deep Silver heeft met trots deze uitstekende titel in haar line-up opgenomen.”


Over Metro: last Light
Het is het jaar 2034 en een nucleaire oorlog heeft de wereld veranderd in een postapocalyptische woestenij. Jij kruipt in de huid van Artyom en je bent het laatste licht puntje voor de mensheid. De tunnels van het vroegere Moskou zijn een nieuw thuis geworden voor de bewoners van de stad.

Er wordt hen echter geen rust gegund. Door de giftige atmosfeer zijn er hordes mutanten ontstaan. Ook hebben ze te maken met andere facties, die de macht willen nemen over herbergzame land dat er nog is. En als er dan ook nog een zoektocht naar een Doomsday apparaat gaande is, is een burgeroorlog onvermijdelijk.

Genoeg dus om weer een aantal game uurtjes zoet mee te zijn. Overigens zijn voor Metro 2033 de filmrechten gekocht door Metro-Goldwyn-Mayer. De film is in ontwikkeling, dus dit is niet het laatste wat we van de Metro serie horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.