Het schattige figuurtje Om Nom heeft een gloednieuw avontuur voor de boeg. Vanaf 26 april 2013 is Cut the Rope: Time Travel van Zeptolab gratis te verkrijgen in de PlayStore voor Android.


Wat meteen opvalt, zijn de mooiere graphics ten opzichte van de vorige avonturen van Om Nom. Ze zijn net wat scherper, levendiger en kleuriger dan voorheen. En dat is niet het enige wat veranderd is. In plaats van één Om Nom, heb je nu twee Om Noms. En die willen allebei een snoepje! Een leuk detail is dat iedere Om Nom behorend bij een tijdvak ook een aangepast stemgeluidje heeft. De piraat Om Nom laat “Aarh” horen als je een puzzel hebt opgelost. En de Franse Om Nom laat een Frans klinkende “oh” horen, wanneer een snoepje kapot valt.

In Time Travel staat tijdreizen centraal. Om Nom begint in de Middeleeuwen, waar de ridder Om Nom al zit te wachten. Om Nom zelf verschijnt via een tijdpoort in je scherm en het puzzelen kan beginnen. Iedere tijdperk waar Om Nom naartoe reist, heeft 15 puzzels. Zodra je de laatste puzzel hebt opgelost, zal Om Nom weer verdwijnen via de tijdpoort en naar een volgend tijdperk reizen. Er zijn zes tijdperken: de middeleeuwen, de renaissance, een piratenschip, het oude Egypte, de oude Grieken en het stenen tijdperk. In de game wordt wel aangekondigd dat er nog meer tijdperken aankomen.

Ik kon me moeilijk voorstellen dat de mensen van Zeptolab weer met gehele nieuwe puzzels konden komen. Toch is het ze gelukt. Voornamelijk door het toevoegen van nieuwe elementen. Zo kun je gebruik maken van het stopzetten van tijd en bommen die de snoepjes alle kanten op laten vliegen. Timing, logisch denken, snelheid, je hebt het allemaal nodig bij dit nieuwe avontuur. Wederom een leuke uitdaging voor op je Android telefoon.Cut the Rope: Time Travel GratisCut the Rope: Time Travel HD €0,72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.