De uitdagende fantasy actie/RPG Lords of the Fallen komt eraan. Onder leiding van voormalig senior producent Tomasz Gop, van de bekroonde The Witcher 2: Assassin of Kings, is deze game in ontwikkeling.
Lords of the Fallen wordt een veeleisende en strategische third-person actie/RPG voor de next generation consoles en PC. De releasedate staat gepland voor 2014.


In Lords of the Fallen ben je compleet vrij om alle hoeken van de wereld te verkennen, aan te passen, eigen karakters te bouwen en de meest epische vijanden neer te halen. De game vindt plaats in een fantasy wereld waarin goden de mensen in de steek gelaten hebben. Jij bent Harkyn, een mens die het op gaat nemen tegen een onstuitbare bovennatuurlijke kracht. Tijdens deze quest worden spelers geconfronteerd met keuzes die de wereld en hun karakter drastisch zal beïnvloeden.

Mocht je toevallig aanwezig zijn op de E3 Expo in Los Angeles van 11 tot 13 juni 2013, daar zal een speelbare versie van Lords of the Fallen live gepresenteerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.