Leonie neemt ons mee naar de wondere wereld van Japan, maar dan lekker nerdy! In deze blog neemt ze ons mee naar Nakano Broadway voor onder andere anime en action figurines.
Als je op zoek bent naar wat oudere anime, game of serie action figures dan moet je in Nakano Broadway zijn. In Tokio heb je veel winkels die alleen maar nieuwe dingen verkopen en wat wij dan nog maar net kennen (in Nederland) is dan al oud in Japan. Ook is het zo dat tweedehands veel goedkoper is dan nieuw, maar wees niet bang, Japanners gaan zo goed om met hun spullen dat het er vaak als nieuw uitziet. In Nakano Broadway heb je veel glazen hokjes waar dingen worden verkocht, ik denk dat mensen zelf een hokje kunnen huren waar dan iemand in de winkel (voor een vergoeding gok ik) jouw spullen verkoopt.

Glazen hokjes verkoop (cubestyle)
Glazen hokjes verkoop
Anime & Game action figuren
Mandarake is een grote winkel in Nakano Broadway
2e hands figuurtjes
Anime figuren
Nog meer Mandarake, eigenlijk mag je er geen foto’s van maken

Ook als je opzoek bent naar leuke merchandise van Ghilbi raad ik je aan hierheen te gaan, want bij het Ghibli museum is het altijd heel druk en vaak ook duurder.

Dit is de enige plek bij het Ghibli museum waar je foto’s mag maken
De robot op het vorige plaatje komt uit deze film: Laputa, castle in the sky

Ik kan hier uren doorbrengen tot mijn hoofd tolt van alle figuren die ik heb voorbij zien komen. We hebben nog even moeten zoeken in Nakano Broadway naar de Pokemon figuren en uiteindelijk hadden ze of een kleiner of een groter formaat. Dus had ze het erover dat ze volgende keer wel weer terugkwam en de figuren zou bestellen van te voren. Wie wil er nou niet zo’n moeder???!!!Wat ik trouwens echt super leuk vind (en super verslavend is) zijn de UFO catchers. Die hebben ze veel in Tokio en ik moet zeggen dat ik soms heel veel mazzel heb gehad en soms ook geld heb verspild. Maar het is gewoon zo leuk om te doen dat ik niet wakker lig van het geld, zeker niet als ik op vakantie ben. Uiteindelijk heb ik veel Pokemon knuffels gevangen!

UFO catchers
Pokemon UFO catcher
Alle Pokemon knuffels die ik heb gevangen!
Een Pokemon poster die mijn vriend had gewonnen bij een ander soort UFO catcher machine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.