Op 5 november zal Call of Duty: Ghosts verschijnen. De game brengt een geheel nieuwe wereld, verhaallijn, karakters en ervaring met zich mee, dit alles aangedreven door de nieuwe next generation Call of Duty engine van Infinity Ward.

Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc.:

“Infinity Ward zette voor een hele generatie de standaard wat betreft first-person action, en dat doen ze nu weer met Call of Duty: Ghosts. Ghosts biedt een compleet nieuw verhaal met nieuwe karakters en een compleet nieuwe Call of Duty wereld die allemaal zijn aangedreven door een next generation Call of Duty engine.”

Mark Rubin, executive producer van gameontwikkelaar Infinity Ward:

“Iedereen verwachtte van ons dat we een Modern Warfare 4 zouden maken, wat een veilige keuze was geweest. Maar we rusten niet op ons lauweren. We zagen de verandering van de console als een mooie gelegenheid om een nieuw Call of Duty hoofdstuk te openen. Dus bouwden we een nieuw submerk met een nieuwe engine waarmee we onze spelers talloze nieuwe ideeën en ervaringen kunnen bieden. We kunnen dan ook niet wachten om het te delen met onze community.”

Don Mattrick, voorzitter van interactieve entertainment tak van Microsoft:

“We zijn onverminderd blij met de overweldigende respons die we van zowel critici als consumenten op de serie Call of Duty krijgen. Met als thuisbasis de Xbox 360 heeft de game wereldwijd de grootste en meest toegewijde community. Met Call of Duty: Ghosts twijfelen we er niet aan dat onze vertrouwde partners Activision en Infinity Ward de lat voor deze ongelooflijke franchise weer hoger leggen dan ooit tevoren.”

Op 21 mei is om 19.00 uur een exclusief voorproefje van Call of Duty: Ghosts te zien op Xbox: the Next Generation Revealed, uitgezonden via Xbox.com of Xbox LIVE. Je kunt de game al vanaf vandaag bestellen. Call of Duty: Ghosts komt op 5 november uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Call of Duty: Ghosts komt ook beschikbaar op next generation platforms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.