Omdat onze Laura als ware Disney fan al eens een bezoekje heeft gebracht aan de Disney pretparken kan ze ook haar favoriete attractie met ons delen!

Space Mountain, zowel in Disneyland Parijs als in Disney World vond ik die attracties allebei even vet. Ze heten (ongeveer) hetzelfde, maar ze zijn totaal anders en toch allebei net zo tof. Ik kon niet stoppen met lachen en gillen in die ruimte-attracties.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.