Wat is Laura haar favoriete pretpark? Als ware Disneyfan spreekt ze uit ervaring! Ben jij wel eens in een Disney pretpark geweest?

Disney World. Ik ben daar in januari voor het eerst geweest en ik kon wel janken van geluk. Alles is daar zo goed geregeld, ik heb het daar superfijn gehad en ik moet zeggen dat het echte Disney-park, compleet met roze kasteel (Magic Kingdom) dus het allerbeste is. Helaas niet echt thrill-rides, maar wel heel veel magie.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.