Muziek en Disney zijn als vier handen op een buik. En zo kan je in bijna elke film wel een meezinger verwachten. Welke is in jouw hoofd blijven hangen?
Bonjour van Belle en het Beest. Sorry hoor, ik ben een beetje eenheidsworst, maar ik vind dat zo’n gezellig, vrolijk nummer en ik vind het een mooi stuk als ze bij die fontein zit en een schaap een stuk van haar boek opeet. Daar zingt ze met een hele mooie uithaal. Wel in de Nederlandse versie, want de Engelse snapte ik natuurlijk niet toen ik opgroeide en ik vind de Nederlandse Belle oprecht veel beter zingen dan de Amerikaanse.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.