De oranjekoorts is losgebarsten in Nederland, bijna is het zover – Koninginnedag, de troonswisseling. De App check van vorige week had al een koninklijk tintje. Deze week een aantal Apps die hiermee te maken hebben. Over de meeste Apps valt niet zoveel te vertellen helaas. Maar ze spreken voor zich, ook duidelijk natuurlijk.
Konings AppDe Konings App houd je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, de App is ontwikkeld door de telegraaf.


iTunes PlayStore30 APPril 30 APPril is een App die je op de hoogte houd van alles in en rondom Amsterdam. De App is een initiatief van de Politie. Het zou zo zijn dat de App de drukte meet, echter laat de politie dit niet doorgaan maar de App is wel erg handig als je wilt gaan feestvieren in en rondom Amsterdam.

iTunes PlayStorelKomNaarDeKroning KomNaarDeKroning is een App die je helpt te reizen naar Amsterdam. Laat je zien hoe je op bestemming aankomt. De App houd je ook op de hoogte van de ontwikkelingen in het openbaar vervoer.

iTunes PlayStoreOpen KroningOpen Kroning voorziet je van alle gegevens rondom de kroning, troonswisseling en alle in-s en out-s van het koningshuis, ook de weersverwachtingen zijn te zien.

iTunes

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.